Despre mine

Ionella.ro - Beatrice - artist vioara

Vioara reprezintă a doua sau poate chiar prima mea natură. Nimic nu e fără sau în afara viorii în viața mea.

Asta cu “de scenă” sincer, mi se pare un pic cam prea pretențios. Pur și simplu am ales numele ăsta pentru că mi-a plăcut din copilărie. Îmi plăcea mult pe vremea aia de o fată mai mare ca mine, deci și de  numele ei. Îmi plăcea cum arăta și mai ales cum se comporta.
Sunt leoaică la zodie și la comportament. Uneori…:)

Îmi plac pastele să le mânînc și șoriceii, nu să-i mănânc…:)))), adică pe mine nu mă sperie șoriceii, ba din contră, îmi plac.
Cant la vioara de cand ma stiu, iar viata mea nu are un sens artistic fara acest instrument in mana. Am avut mereu o “relatie cu nabadai”, pentru ca nu pot spune ca ne iubim neconditionat. Ne-am urat, ne-am iubit, insa am invatat mereu una de la cealalta ceva si datorita ei, pasiunea mea pentru muzica a crescut in fiecare zi.
Practic, vioara a fost prietena mea cea mai buna si impreuna cu ea, am depanat amintiri, am povestit cele mai frumoase dar si cele mai triste intamplari si am sperat spre un viitor frumos. Stiu ca suna a “love story”, dar fix acest lucru este.
„Scripca” este numele primului meu album discografic, care , deocamdată e doar un proiect. Am să revin de-a lungul acestui an cu mai multe detalii. 
Am ales sa dau mai departe ceea ce am invatat pana acum si chemarea mea este sa predau copiilor. Imi place sa ii invat, sa ii inspir si sa le transmit dragostea mea pentru muzica. La randul lor, ei imi dau energia de care am nevoie pentru a continua si pentru a studia cu aceeasi ambitie. Nu va puteti imagina cat de frumos este sa canti in fata unei sali plini de copii frumosi si curajosi, care isi doresc sa cante la perfectiune un instrument. Cu ochii mari si chipul plin de emotie, se simte si se vede atunci cand muzica ii patrunde si ii inspira. Daca nu ati incercat pana acum, va sfatuiesc sa faceti acest exercitiu, pentru ca are puterea de a curata sufletul si se simte o schimbare in interior.
Am cântat de-a lungul timpului pe scene mai mari(Sala Palatului) și până la diverse restaurante, în tot felul de feluri. Peste tot eu sunt aceiași și peste tot am în fața mea niște oameni pe care încerc să-i bucur cu ceea ce le transmit eu și prietena mea cea mai bună, vioara.
Ionella.ro - Beatrice - artist vioara 118
© 2023 Ionella.ro | Toate drepturile rezervate