Portofoliu

Atunci cand te hranesti cu muzica si cu entuziasmul publicului tau, nu simti ca muncesti sau obosesti. Exact asta mi se intampla mie, pentru ca orice eveniment este un prilej prin care eu pot face ceea ce imi place. Interactiunea cu publicul, atmosfera vesela, uneori poate sumbra, fac din fiecare concert purtat o experienta de vis.

Impreuna cu colegii mei din trupa Othello impletim intr-un mod armonios sunetele diferitelor instrumente si incercam sa ajungem la sufletele oamenilor, pentru a-i emotiona, a le da speranta sau a le aduce un zambet mare pe chip. Multi oameni pot spune ca vioara aduce o stare de melancolie, insa diversitatea de melodii este mare si nu trebuie sa incadram aceste opere doar intr- anumita categorie. Muzica de vioara este ca vantul, te mangaie frumos si te inconjoara, chiar daca tu nu o vezi pentru a o putea atinge. 

Se spune ca fiecare melodie de vioara are un public si o stare de spirit, asa ca depinde de alegeri, de oamenii care urmaresc, dar si de atmosfera de atunci. Practic, noi adaptam melodiile noastre la tipul de eveniment si incercam sa ajungem la sufletele celor prezenti prin muzica. Nimic nu este mai frumos decat acele momente de liniste si de admiratie, atunci cand simti ca publicul tau abia mai respira de emotie. Ati incercat vreodata? Este magic.

Ne bucuram mereu atunci cand suntem solicitati, pentru ca asta inseamna ca oamenii care ne asculta au nevoie de muzica de calitate si inteleg diferenta intre muzica clasica si cea pe care o auzi mereu. Munca din spate este mare, repetitiile trebuie sa fie dese si efectuate cu simt de raspundere, dar asa cum am spus, nimic nu este greu atunci cand faci totul din placere.  

© 2023 Ionella.ro | Toate drepturile rezervate